Rekrytering

Biträdande jurist


Fria Advokater söker en biträdande jurist

Fria Advokater är en advokatbyrå som är specialiserad på brottmål med kontor på Kungsholmstorg i Stockholm. Vi söker nu en biträdande jurist till vår verksamhet.

Vi söker dig som har ett stort intresse för straff- och processrätt. Du ska ha goda juridiska baskunskaper och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har processerfarenhet. Advokatbyrån erbjuder kvalificerad vidareutbildning och uppmuntrar sina anställda att kontinuerligt fördjupa sina kunskaper inom straff- och processrätt. Du som söker tjänsten som biträdande jurist ska ha fullgjort tingstjänstgöring eller ha motsvarande yrkeserfarenhet.

Sista dag för ansökan är den 20 oktober 2018.

Ansökan skickas till info@friaadvokater.se. Till denna ska bifogas CV, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alparslan Tügel 08-24 23 23. Ytterligare information om byrån hittar du på www.friaadvokater.se.


Advokatassistent


Arbetsplatsbeskrivning

Fria Advokater är en advokatbyrå med inriktning mot brottmål med lokaler på Kungsholmstorg på Kungsholmen i Stockholm. Våra kontorsmedarbetare arbetar tillsammans med för närvarande nio jurister. Vi anser oss kunna erbjuda en dynamisk arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter för våra anställda. Vi söker nu en vikarie på minst 1,5 år med möjlighet till fast tjänst.

Arbetsuppgifter

I rollen som assistent kommer du arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter. Dessa består huvudsakligen i att bistå byråns advokater och biträdande jurister i den dagliga verksamheten innefattande att ta emot samtal från myndigheter och klienter, ta emot besök, boka in klientbesök och förhandlingar samt upprätta enklare skrivelser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service och kvalitet. Under perioder med hög arbetsbelastning är din förmåga att prioritera och planera ditt arbete extra viktig. Du är en erfaren datoranvändare och ser dator och e-post som naturliga arbetsverktyg. Vidare uttrycker du dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av administrativt arbete vid domstol och/eller från advokatverksamhet. Du ska vara ordningsam och ha ett gediget intresse för att arbeta med människor.

Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan ska ha kommit in senast den 20 oktober 2018.

Skriftlig ansökan med CV, relevanta betyg och intyg skickas till info@friaadvokater.se

Frågor kan i första hand besvaras av Sandra Hansson, telefon 08-24 23 23.

Ytterligare information

om oss hittar du på www.friaadvokater.se

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Vikariat 1,5 år
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lön: Månadslön